My Zimbio Car Speaker Modification: Sistem Tranmisi Car Drag Race

Sistem Tranmisi Car Drag Race

Racing of autosport is een gevaarlijke sport die gemonteerde vereist maximale prestaties vaardigheden en zowel fysiek als voertuig. Een beetje meer veilig is om drag race, met een korte pad dat voertuigen betreft slechts 2 in elk.
Drag race sprints ook wel bekend als de race waarin twee deelnemers beginnen aan de achterzijde grenzend aan dezelfde startlijn naar de start van het licht merk. Toen het licht op groen te starten, de twee coureurs race-auto draaide / fietspad dwars door de twee kwartaal van een mijl of ongeveer 402 meter. Reistijd beide rijders werden geregistreerd en berekend. Driver met de kortste tijd op te nemen over de finish is de winnaar. Distributiesystemen, drag racing klasse kan de limiet te gebruiken cc motor en beugel tijd (reistijd). In feite, nu zelfs drag race is geworden met de milieuvriendelijke elektrische machine race.

In Indonesiƫ, vanwege de beperkte land, veel tracks drag racing race gehouden op de 201m.
Het belangrijkste is en moet worden beschouwd in de drag race is het paard macht, topsnelheid en snelheid van verplaatsing van de versnellingspook. De maximale snelheid drag race auto is ongeveer 569 kilometers per uur met de track net zo lang als 402 meter race is meestal klaar in minder dan vijf seconden. Er zijn twee etappes in elk drag race, de stage en Race. Stage is het podium bij gebruik van de auto achter de startlijn. Bij het plaatsen van een autoband deelnemers groter is dan de startlijn zal worden gediskwalificeerd. De laatste fase is de race, waar de twee auto's onmiddellijk stap op de gas-en botsten de snelheid tot aan de finish.

Om de verplaatsing de trein versnellingsbak, geen behoefte om te zoeken naar die bepaalde auto te racen dituning slepen. De praktijk slechts in Need For Speed Drag Race Game van KapanLagi.com dat drag race track biedt de volgende voor u en uw tegenstander auto. Wie is niet vertrouwd met het fenomeen van de Need For Speed? Bereid een oog voor precisie versnellingspook snel bewegen als de lampen branden op het punt indicatie Skift Gear. Er zijn 6 versnellingen om te gaan, niet te laat om de transmissie of de motor zal ontploffen bewegen. Let op de verplaatsing punt!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...